Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Naše uzbudljive novosti u 2019.

Dobrodošli u Zaton Holiday Resort u 2019.! Otkrijte koje smo nove sadržaje uveli za vaš odmor iz snova! Zaton Holiday Resort nastavlja pružati izvrsnu uslugu te vam predstavlja novitete za nadolazeću sezonu 2019. Saznajte više o našim novostima i zamislite uzbudljive trenutke odmora koji vas čekaju ove sezone:

 

Obnova pansionskog restorana

Priuštite si užitak odabira slasnih jela pripremljenih i posluženih u pansionskom restoranu na glavnoj šetnici Kalelargi! Novoobnovljeni restoran proširen je kako bi mogao smjestiti još više ljudi, te nudi udoban prostor za izvrsne obroke uz unaprijeđenu uslugu i proširen izbor hrane i pića. Dakle, odaberite između niza opcija za doručak i večeru u više slijedova u preuređenom interijeru:

 

Doručak se poslužuje između 7:15 i 10:30 sati. Uključuje širok izbor sireva i salama, mlijeko i mliječne proizvode, pekarske proizvode, svježe voće i povrće, kobasice, kajganu i omlet pripremljen izravno pred vama i prema vašim željama.

 

Večera se poslužuje između 18:00 i 21:30 sati. Uključuje juhu, toplo i hladno predjelo, 3 tipa glavnih jela s prilozima, meso i ribu s roštilja pripremljene pred vama (kuhanje uživo).

 

Za bezbrižan boravak u resortu, započnite dan ukusnim doručkom ili se odlučite za polupansion s uključenim pićima (kava i čaj, bezalkoholna pića, crno i bijelo vino, točeno pivo) zajedno s menijima za djecu i zdravim kutkom. Ako želite hranu bez glutena, molimo napomenite to unaprijed. Kombinirajte svoj željeni tip smještaja s doručkom ili polupansionom te svoj odabir i želje napomenite pri rezervaciji.  Također, imajte na umu da obnovljeni restoran poslužuje ručak između 12 i 15 sati.

 

Novi sanitarni blok u kampu

Novi suvremeni sanitarni blok u kampu pružit će vrhunsku uslugu svim ljubiteljima kampiranja! Slaveći bogato kulturno-povijesno nasljeđe regije, osobito iz doba antičkog Rima, prostor odražava tradicionalnu dalmatinsku arhitekturu koja se spaja sa suvremenim standardima. Prostorije su prilagođene starijim osobama i osobama s invaliditetom te uključuju sljedeće elemente:

 

  •        8 obiteljskih kupaonica uz mogućnost privatnog najma
  •        12 tehnološki naprednih tuš kabina
  •        Grijanu unutarnju zonu
  •        Novu sanitarnu zonu za djecu spojenu s igralištem
  •        Središnju zonu sa zelenilom i vodenim igrama
  •        Funkcionalnu zonu za pranje posuđa
  •        Modernu zonu za sušenje rublja opremljenu perilicama rublja, sušilicama i kutom za peglanje
  •        Najam hladnjaka

 

Uz obližnje igralište te novu zonu za roštiljanje i piknik, novi sanitarni prostori neće zadovoljiti samo vaše potrebe za udobnim odmorom, nego i pružiti savršenu lokaciju za uživanje i druženje s drugim ljubiteljima kampiranja.

eWallet sustav plaćanja

Uživajte u prednostima eWallet sustava za sigurno i jednostavno bezgotovinsko plaćanje unutar resorta! Ovo praktično rješenje omogućit će vam da novčanik ostavite u objektu u kojem ste smješteni i da koristite digitalnu narukvicu za plaćanje u dućanima, barovima i drugim objektima označenim posebnom naljepnicom. Istu ćete narukvicu koristiti za pristup bazenskom kompleksu i pansionskom restoranu.
Daljnje informacije o opciji eWallet bezgotovinskog plaćanja dostupne su vam na info pultu i recepcijama resorta.

 

Predstavljamo novitete za maksimalnu ugodnost na odmoru

Nastavljajući s praksom pružanja najbolje moguće usluge odmora svim gostima, Zaton Holiday Resort iz godine u godinu predstavlja napredne novitete. Kako biste se prisjetili što smo sve dodali prošle sezone, pročitajte o novitetima za vašu udobnost i užitak u 2018. i pobrinite se da se vaš odmor iz snova još jednom ostvari u 2019. u Zaton Holiday Resortu.