Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Posebne ponude - Zaton Holiday Resort

SUMMER bEATSUMMER (b)EAT

Bilo da planirate odmor s obitelji ili grupom prijatelja, ovo je ponuda sezone za 7 noćenja u našim apartmanima ili mobilnim kućama s uključenim polupansionom!

Više...

Fly & StayFLY & STAY

Rezervirajte direktno željeni tip smještaja u resortu i osigurajte transfer od zračne luke do resorta i natrag uključen u ponudu.

Više...

Posebna ponuda Family Special

Family Special

 

Nikada se nećete osvrnuti na život i pomisliti: "Proveo sam previše vremena sa svojom djecom."

Najbolje provedeno vrijeme je vrijeme provedeno s obitelji! Rezervirajte ponudu i ostvarite atraktivne pogodnosti za uživanje s vašim najdražima!

 

Više...

Posebna ponuda Non-refundable Rate

10% POPUSTA NA SMJEŠTAJ U APARTMANIMA I MOBILNIM KUĆAMA

Izaberite tip smještaja koji najbolje odgovara Vašim potrebama i ideji fantastičnog odmora, rezervirajte na vrijeme uz atraktivan popust od 10% te bezbrižno dočekajte ljeto.

Više...

Posebna ponuda Caping Card2017

Camping Card 2024

 

Posebna ponuda uključuje 2 osobe, STANDARD parcelu (br. 894 - 994) sa strujom, vodom, odvodom te kućnog ljubimca. Cijena paketa iznosi 25,00 € dnevno (cijena ne uključuje boravišnu pristojbu i troškove prijave).

Više...

Posebna ponuda Zaton Break

Zaton Break

 

Predahnite od svakodnevice, opustite se i napunite energijom uz našu posebnu ponudu Zaton Break. Paket je dostupan na bazi noćenja s doručkom, a uključuje i boravišnu pristojbu te dodatne pogodnosti.

Više...

Posebna ponuda Summer in Pair

Summer in Pair

 

Razmišljate li kako iznenaditi voljenu osobu romantičnim odmorom u dvoje? Na pravom ste mjestu. Nagradite se ovom jedinstvenom ponudom i doživite čari Zatona u dvoje. 

Posebna ponuda vrijedi za tip apartmana Studio 2-3 **** Comfort & Superior

 

Više...