Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Saznajte koje su novosti u Zaton Holiday Resortu

Zadarhalf Triathlon by Zaton Holiday Resort

11. izdanje Zadarhalf triatlona održat će se 05.10.2024. i to po prvi puta u Zaton Holiday Resortu. Glavna utrka srednje je dugi triatlon (1.9 km plivanja, 90 km bicikla, 21.1 km trčanja), koja je ujedno odabrana da bude službeno Prvenstvo Hrvatske i Slovenije za 2024. U programu je i dječja Aquathlon utrka, a sve utrke otvorene su za sudjelovanje kako profesionalcima tako i amaterima svih dobnih grupa.

 

Prijavu za sudjelovanje možete izvršiti na sljedećem linku: Zadarhalf Triathlon
 

Idealan poklon voljenim osobama za godišnji odmor u Zaton Holiday Resortu

Savršeno je vrijeme da počastite sebe ili darujete svoje najmilije odmorom u Zaton Holiday Resortu. Izaberite voucher u vrijednosti od 50 do 500 eura i u nekoliko koraka riješite pitanje blagdanskih poklona.

 

Saznajte više!

Deluxe Family 4+1 mobilne kuće

Naši novi projekti za Vaš nezaboravan odmor!

 

U Zaton Holiday Resortu stalno radimo na poboljšanju naših usluga i objekata kako bi ispunili ili čak nadmašili Vaša očekivanja i pružili Vam nezaboravno iskustvo odmora. U 2024. godini sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše nove mobilne kuće Deluxe Family 4+1.  

 

Saznajte više!

ADAC Superplatz & ANWB Top 2024

 

Uvijek je zadovoljstvo dobiti priznanje za uspješno i kvalitetno obavljanje svog posla, stoga s ponosom objavljujemo kako su našem resortu i ove godine dodijeljene dvije najprestižnije nagrade iz svijeta kampinga:

ADAC Superplatz 2024 i ANWB Top 2024.

 

Obje nagrade su pravi izvor ponosa za cijeli team i odlična motivacija da u budućnosti budemo još bolji.

Ventula Restaurant & Lounge, znanstveni park

 

Zaton Holiday Resort predstavlja nove razvojne projekte, i to samo za vas! Ovogodišnji noviteti uključuju potpuno novi ugostiteljsko-zabavni centar na središnjoj plaži, kao i znanstveni park na istočnom dijelu plaže.

 

Kratki pregled noviteta dostupan je ovdje

Hrvatska puna života

Ne ispunjavajte život danima, ispunite dane životom. A Hrvatska je pravo mjesto da to i učinite.

 

Otkrij svoju priču!

Što naši gosti kažu o nama

 • Hvala vam!

   

  Sve je bilo apsolutno savršeno. Čiste sobe, uslužno osoblje, puno zabave za djecu...i hrana! Nevjerojatno! Vratit ćemo se sljedeće godine sigurno. Hvala vam što ste naš boravak učinili nezaboravnim iskustvom.

   

  Boravak s obitelji u kolovozu 2023.

 • Najbolji resort u cijeloj Hrvatskoj

   

  Bio nam je to četvrti odmor u ovom resortu i još jednom smo se uvjerili da je to najbolji resort u Hrvatskoj što se tiče smještaja, plaže, vodenog parka i svih mogućih aktivnosti koje se ovdje mogu pronaći na jednom mjestu.

   

  Boravak s obitelji u kolovozu 2023.

 • Najbolji od najboljih

   

  Ove godine bio je naš šesti posjet Hrvatskoj i Zaton Holiday Resortu i svidjelo nam se jednako kao i prilikom prethodnih pet posjeta. Prekrasno okruženje, posebno miris bilja i cvijeća - kad zatvorim oči, još uvijek ga osjećam! Najljubaznije osoblje, lijepi restorani i trgovine. Mogli bismo otići u Hrvatsku i ostati čitavo vrijeme samo u Zatonu, a da nam pritom ne bude dosadno. Nikada to ne napravimo, uvijek odemo i do Zadra i tamo provedemo barem jednu večer, kao i jedan dan na Krki - oba mjesta su nevjerojatna. Nećete naći bolje ljetovalište u cijeloj Hrvatskoj!

   

  Boravak s obitelji u srpnju 2023.

 • Već se veselim svom sljedećem odmoru ovdje

   

  Dolazim s obitelji svake godine na prijelazu iz lipnja u srpanj. Apartmani prekrasni, čisti i optimalni. Cijelo naselje s odličnom infrastrukturom. Savršena plaža, bazeni, djeca oduševljena. Igrališta, mogućnost vožnje biciklima, skuterima. Restorani - svatko će pronaći nešto za sebe. Ovo je naš drugi ljetni dom.

   

  Boravak s obitelji u srpnju 2023.