Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 
Camping Card 2018
Non-refundable Rate

Novi datum otvorenja

Uslijed nevremena koje je nedavno pogodilo našu regiju i otklanjanja posljedica prouzročenih istim, ovim Vas putem obavještavamo o novom datumu otvorenja. Umjesto planiranog 20. travnja Zaton Holiday Resort svoja će vrata otvoriti 27. travnja 2019. godine.

 

Otvorenje je odgođeno kako bi se oštećenja sanirala na vrijeme te kako bismo se u potpunosti pripremili za dolazak prvih gostiju. Zahvaljujemo na razumijevanju i do skorog viđenja!

Hrvatska puna života

 

Ne ispunjavajte život danima, ispunite dane životom.

A Hrvatska je pravo mjesto da to i učinite!

 

ECOCAMPING

 

Uživajte u kampiranju na održiv način!

Zalažemo se za više održivosti u kamping turizmu. Kao rezultat naših dugogodišnjih napora zaslužili smo priznanje ECOCAMPING.                                 

ADAC Superplatz 2019

 

Uvijek je zadovoljstvo dobiti priznanje za uspješno i kvalitetno obavljanje svog posla, stoga s ponosom objavljujemo kako su našem resortu i ove godine dodijeljene dvije najprestižnije nagrade iz svijeta kampinga:

ADAC Superplatz 2019 i ANWB BestCamping 2019.

 

Obje nagrade su pravi izvor ponosa za cijeli team i odlična motivacija da u budućnosti budemo još bolji.

Što naši gosti kažu o nama

 • Naš drugi boravak

   

  Kao što naslov sugerira, ovo je bio naš drugi posjet Zaton Holiday Resortu. Ovaj put smo ostali 2 tjedna i bilo nam je nezaboravno. Uvijek možete birati između dana provedenog na plaži ili  prepuštanja brojnim aktivnostima i mogućnostima koje resort pruža. Upoznavanje okolnih mjesta uz pomoć bicikla također toplo preporučam. Svega 16 km udaljeni Zadar je također "must see" zbog svojih znamenitosti, ali i noćnog života.

   

  Boravak u lipnju 2017., s prijateljima 

 • Predivno!!!

   

  Jako smo se dobro proveli. Resort je stvarno jako velik. Bili smo smješteni u jednoj od mobilnih kuća u dijelu kampa prilično udaljenom od plaže. Nama je udaljenost od plaže savršeno odgovarala, daleko od bilo kakve buke, baš onako kako smo željeli! Plaža je lijepa, trgovine i restorani su također vrlo dobri. Nismo koristili bazen koji je također izgledao lijepo. Sve u svemu, odlično smo se proveli. Resort je savršeno lociran između Zadra i Nina, međutim za posjet Zadru je potreban automobil ili autobus koji vozi direktno iz resorta. Za svaku preporuku!

   

  Boravak u kolovozu 2017., s obitelji

 • Naše omiljeno mjesto :-)

   

  To je bio naš treći posjet i opet je sve bilo u najboljem redu. Naš novi apartman je bio velik, udoban i jako lijep. Igralište je bilo odmah pored, što je vrlo važno za nas, s obzirom na naše dvoje djece s puno energije :-) Zelenilo i cvijeće posvuda, lijepi apartmani izvana i iznutra, šetnica uz more, svjetla navečer u blizini nove recepcije... Zahvaljujući novitetima kojih ne nedostaje, Zaton nas svake godine ugodno iznenadi (nova recepcija i igralište s mrežama za penjanje). Hvala još jednom na poklonu dobrodošlice kao stalnim gostima!

  P.S. Ako pronađete moju crnu vestu molimo spremite je do slijedećeg ljeta :-))


  Boravak u rujnu 2017., s obitelji

 • Svake godine sve bolje i bolje!

   

  To je bio naš 6. posjet i svaki put smo iznova iznenađeni novim idejama i ulaganjma koji čine naš boravak sve ugodnijim. Obožavamo novu plažu i igralište s mrežama za penjanje. Posvećenost detaljima prilikom uređenja okoliša te nova recepcija s puno ostakljenih površina su se pokazali kao pun pogodak. Sviđaju nam se dječja igrališta kao i brojne aktivnosti koje resort nudi, od jahačkog centra, tenisa, streličarstva i naravno nezaobilaznih bicikala za najam. Do slijedećeg ljeta :-)


  Boravak u rujnu 2017., par

 • Fantastičan kamp!

   

  Proveli smo 7 dana kampirajući u Zatonu i bilo nam je nezaboravno! Besprijekorni sanitarni čvorovi, dječja igrališta, pješčana plaža s plitkim morem, bazeni, beach barovi, supermarket, štandovi sa svježim voćem i povrćem, restorani, trgovine... Plaža je bila svega 5 minuta udaljena od našeg kamp mjesta. Djeca su uživala kupajući se u plitkom i toplom moru i igrajući se u pijesku. Vidimo se slijedeće godine!

   

  Boravak u srpnju 2014., s obitelji