Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 
Camping Card 2018
Non-refundable Rate

Zaton4Guinness

 

Fotografiju visoke rezolucije možete zatražiti putem e-maila na info@zaton.hr

 

Hvala Vam što ste nam pomogli formirati najveći ljudski LIKE na svijetu!

Hrvatska puna života

 

Ne ispunjavajte život danima, ispunite dane životom.

 

A Hrvatska je pravo mjesto da to i učinite!

Nove Superior 5+2 mobilne kuće

 

S ukupno 34,40 m2 površine, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, bogatom opremljenošću i modernim dizajnom, naše nove Superior mobilne kuće predstavljaju sam vrh smještajne ponude u kampu.

 

S ponosom najavljujemo da će se Svjetsko prvenstvo u minigolfu i World Adventure Golf Masters održati u Zaton Holiday Resortu u rujnu ove godine.

 

Natjecanje započinje s World Adventure Golf Masters-om 11. - 12. rujna na Adventure Golf terenu, a nastavlja se sa Svjetskim  prvenstvom u minigolfu koje će se održati 20. - 23. rujna na novoizgrađenim feltgolf i minigolf terenima.

 

Do 250 igrača, 100 trenera i dužnosnika iz oko 30 zemalja svijeta se očekuje na oba događanja. Ukoliko ste zaljubljenik u minigolf, Zaton Holiday Resort je mjesto koje treba posjetiti ovog rujna.

Uvijek je zadovoljstvo dobiti priznanje za uspješno i kvalitetno obavljanje svog posla, stoga s ponosom objavljujemo kako su našem resortu i ove godine dodijeljene dvije najprestižnije nagrade iz svijeta kampinga:

 

ADAC Superplatz 2017 i ANWB BestCamping 2017.

 

Obje nagrade su pravi izvor ponosa za cijeli team i odlična motivacija da u budućnosti budemo još bolji.

Što naši gosti kažu o nama

 • Naš drugi boravak

   

  Kao što naslov sugerira, ovo je bio naš drugi posjet Zaton Holiday Resortu. Ovaj put smo ostali 2 tjedna i bilo nam je nezaboravno. Uvijek možete birati između dana provedenog na plaži ili  prepuštanja brojnim aktivnostima i mogućnostima koje resort pruža. Upoznavanje okolnih mjesta uz pomoć bicikla također toplo preporučam. Svega 16 km udaljeni Zadar je također "must see" zbog svojih znamenitosti, ali i noćnog života.

   

  Boravak u lipnju 2014., s prijateljima 

 • Predivno!!!

   

  Jako smo se dobro proveli. Resort je stvarno jako velik. Bili smo smješteni u jednoj od mobilnih kuća u dijelu kampa prilično udaljenom od plaže. Nama je udaljenost od plaže savršeno odgovarala, daleko od bilo kakve buke, baš onako kako smo željeli! Plaža je lijepa, trgovine i restorani su također vrlo dobri. Nismo koristili bazen koji je također izgledao lijepo. Sve u svemu, odlično smo se proveli. Resort je savršeno lociran između Zadra i Nina, međutim za posjet Zadru je potreban automobil ili autobus koji vozi direktno iz resorta. Za svaku preporuku!

   

  Boravak u kolovozu 2014., s obitelji

 • Naše omiljeno mjesto :-)

   

  To je bio naš treći posjet i opet je sve bilo u najboljem redu. Naš novi apartman je bio velik, udoban i jako lijep. Igralište je bilo odmah pored, što je vrlo važno za nas, s obzirom na naše dvoje djece s puno energije :-) Zelenilo i cvijeće posvuda, lijepi apartmani izvana i iznutra, šetnica uz more, svjetla navečer u blizini nove recepcije... Zahvaljujući novitetima kojih ne nedostaje, Zaton nas svake godine ugodno iznenadi (nova recepcija i igralište s mrežama za penjanje). Hvala još jednom na poklonu dobrodošlice kao stalnim gostima!

  P.S. Ako pronađete moju crnu vestu molimo spremite je do slijedećeg ljeta :-))


  Boravak u rujnu 2014., s obitelji

 • Svake godine sve bolje i bolje!

   

  To je bio naš 6. posjet i svaki put smo iznova iznenađeni novim idejama i ulaganjma koji čine naš boravak sve ugodnijim. Obožavamo novu plažu i igralište s mrežama za penjanje. Posvećenost detaljima prilikom uređenja okoliša te nova recepcija s puno ostakljenih površina su se pokazali kao pun pogodak. Sviđaju nam se dječja igrališta kao i brojne aktivnosti koje resort nudi, od jahačkog centra, tenisa, streličarstva i naravno nezaobilaznih bicikala za najam. Do slijedećeg ljeta :-)


  Boravak u rujnu 2014., par

 • Fantastičan kamp!

   

  Proveli smo 7 dana kampirajući u Zatonu i bilo nam je nezaboravno! Besprijekorni sanitarni čvorovi, dječja igrališta, pješčana plaža s plitkim morem, bazeni, beach barovi, supermarket, štandovi sa svježim voćem i povrćem, restorani, trgovine... Plaža je bila svega 5 minuta udaljena od našeg kamp mjesta. Djeca su uživala kupajući se u plitkom i toplom moru i igrajući se u pijesku. Vidimo se slijedeće godine!

   

  Boravak u srpnju 2014., s obitelji