Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Novosti u Zaton Holiday Resortu

 

Zaton Holiday Resort predstavlja nove razvojne projekte, i to samo za vas! Ovogodišnji noviteti uključuju potpuno novi ugostiteljsko-zabavni centar na središnjoj plaži, kao i znanstveni park na istočnom dijelu plaže.

 

Kratki pregled noviteta dostupan je ovdje

ADAC Superplatz & ANWB Top 2023

 

Uvijek je zadovoljstvo dobiti priznanje za uspješno i kvalitetno obavljanje svog posla, stoga s ponosom objavljujemo kako su našem resortu i ove godine dodijeljene dvije najprestižnije nagrade iz svijeta kampinga:

ADAC Superplatz 2023 i ANWB Top 2023.

 

Obje nagrade su pravi izvor ponosa za cijeli team i odlična motivacija da u budućnosti budemo još bolji.

Hrvatska puna života

Ne ispunjavajte život danima, ispunite dane životom. A Hrvatska je pravo mjesto da to i učinite.

 

Otkrij svoju priču!

Informacije o korisničkoj podršci

Za pravovremenu, sigurnu i točnu korisničku podršku molimo koristite isključivo kontakt podatke dostupne na našoj web stranici

 

Kod uplata bankovnim transferom prilikom rezervacije smještaja, molimo koristiti isključivo IBAN HR6624070001100017180 u korist naše tvrtke TURISTHOTEL d.d. Zadar.

 

Ukoliko primjetite bilo kakvu sumnjivu komunikaciju, molimo da nas o istoj odmah obavijestite. Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se Vašoj posjeti.

Svjetski kamping festival u Zaton Holiday Resortu

 

Sretno kampiranje svim ljubiteljima prirode na Svjetskom festivalu kampiranja 2023. u zadarskoj regiji. Zaton Holiday Resort domaćin je festivala i centar kamping svijeta od 23. 6. do 1. 7. 2023. Pripremite se za bogat program događanja tijekom cijelog tjedna u prekrasnom mediteranskom okruženju!

 

Klikni za više detalja!

 

Što naši gosti kažu o nama

 • Naš drugi boravak

   

  Kao što naslov sugerira, ovo je bio naš drugi posjet Zaton Holiday Resortu. Ovaj put smo ostali 2 tjedna i bilo nam je nezaboravno. Uvijek možete birati između dana provedenog na plaži ili  prepuštanja brojnim aktivnostima i mogućnostima koje resort pruža. Upoznavanje okolnih mjesta uz pomoć bicikla također toplo preporučam. Svega 16 km udaljeni Zadar je također "must see" zbog svojih znamenitosti, ali i noćnog života.

   

  Boravak u lipnju 2017., s prijateljima 

 • Predivno!!!

   

  Jako smo se dobro proveli. Resort je stvarno jako velik. Bili smo smješteni u jednoj od mobilnih kuća u dijelu kampa prilično udaljenom od plaže. Nama je udaljenost od plaže savršeno odgovarala, daleko od bilo kakve buke, baš onako kako smo željeli! Plaža je lijepa, trgovine i restorani su također vrlo dobri. Nismo koristili bazen koji je također izgledao lijepo. Sve u svemu, odlično smo se proveli. Resort je savršeno lociran između Zadra i Nina, međutim za posjet Zadru je potreban automobil ili autobus koji vozi direktno iz resorta. Za svaku preporuku!

   

  Boravak u kolovozu 2017., s obitelji

 • Naše omiljeno mjesto :-)

   

  To je bio naš treći posjet i opet je sve bilo u najboljem redu. Naš novi apartman je bio velik, udoban i jako lijep. Igralište je bilo odmah pored, što je vrlo važno za nas, s obzirom na naše dvoje djece s puno energije :-) Zelenilo i cvijeće posvuda, lijepi apartmani izvana i iznutra, šetnica uz more, svjetla navečer u blizini nove recepcije... Zahvaljujući novitetima kojih ne nedostaje, Zaton nas svake godine ugodno iznenadi (nova recepcija i igralište s mrežama za penjanje). Hvala još jednom na poklonu dobrodošlice kao stalnim gostima!

  P.S. Ako pronađete moju crnu vestu molimo spremite je do slijedećeg ljeta :-))


  Boravak u rujnu 2017., s obitelji

 • Svake godine sve bolje i bolje!

   

  To je bio naš 6. posjet i svaki put smo iznova iznenađeni novim idejama i ulaganjma koji čine naš boravak sve ugodnijim. Obožavamo novu plažu i igralište s mrežama za penjanje. Posvećenost detaljima prilikom uređenja okoliša te nova recepcija s puno ostakljenih površina su se pokazali kao pun pogodak. Sviđaju nam se dječja igrališta kao i brojne aktivnosti koje resort nudi, od jahačkog centra, tenisa, streličarstva i naravno nezaobilaznih bicikala za najam. Do slijedećeg ljeta :-)


  Boravak u rujnu 2017., par

 • Fantastičan kamp!

   

  Proveli smo 7 dana kampirajući u Zatonu i bilo nam je nezaboravno! Besprijekorni sanitarni čvorovi, dječja igrališta, pješčana plaža s plitkim morem, bazeni, beach barovi, supermarket, štandovi sa svježim voćem i povrćem, restorani, trgovine... Plaža je bila svega 5 minuta udaljena od našeg kamp mjesta. Djeca su uživala kupajući se u plitkom i toplom moru i igrajući se u pijesku. Vidimo se slijedeće godine!

   

  Boravak u srpnju 2014., s obitelji