Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Novo u 2018. – naša nova dostignuća za vaše nezaboravne doživljaje!

 

Pripremate se za godišnji odmor u 2018.? Provjerite novosti koje Zaton Holiday Resort planira za 2018.! 

 

Novoizgrađeni apartmani s četiri zvjezdice

Zakoračite u zadivljujući svijet novoizgrađenih apartmana s četiri zvjezdice! Njihovi nježni, prirodni tonovi i elegantan, minimalistički uređen interijer čine ih idealnim utočištem za bijeg od svakodnevnog stresa. Funkcionalan i moderan namještaj unutar apartmana kao i na vanjskoj terasi omogućuje vam potpuno opuštanje već od samog dolaska. Apartmane s četiri zvjezdice odlikuju neke od slijedećih značajki:

 

  • 180 apartmanskih jedinica za smještaj 2 + 1, 4, odnosno 5 – 6 osoba
  • potpuna opremljenost modernim uređajima, klimatizacijom, televizorom s ravnim zaslonom i sigurnosnim sefom te velika, namještena terasa s pogledom na igralište
  • lokacija: u središtu apartmanske zone, u ulicama Gašpa, Hrvoja, Ivana, Luca, Mara i Nina.

*Raspoloživo od 25.05.2018.

 

Klima uređaji u apartmanima s tri zvjezdice

Poslijepodnevni odmor u svježini apartmana, daleko od ljetne vrućine. Savršeno! A odsad također dostupno i u apartmanima s tri zvjezdice koje smo opremili klima uređajima kako bi vaš boravak bio još ugodniji.

 

Punionica za električne automobile

Napunite svoje baterije, ali i baterije svog električnog limenog ljubimca u Zaton Holiday Resortu! Kao ponosnim vlasnicima nagrade EcoCamping i certifikata Green Key, zaista nam je stalo do okoliša. Postaja za punjenje električnih vozila samo je još jedan korak u našem nastojanju da doprinesemo očuvanju prirode.

*Raspoloživo od 04.06.2018.

 

Rekonstrukcija dječjeg bazena

Još jedan fantastičan dodatak nedavno obnovljenom bazenskom kompleksu! Uz postojeće bazene s atrakcijama i spray parkom, djeca će odsad moći uživati i u beskrajno zabavnim aktivnostima u vodi u obnovljenom bazenu površine 340 m2 i dubine 30 cm.

*Raspoloživo od 25.05.2018.

 

Kamper servis

Priprema, pozor, sad! Krenite bezbrižno u nove avanture! Odsad možete isprazniti otpadne vode iz spremnika vaših autodomova i napuniti ih svježom vodom na novoizgrađenoj servisnoj stanici u resortu – taman prije nego što nastavite s putovanjem.

*Raspoloživo od 15.06.2018.

 

Izjava o odricanju odgovornosti: Prikazane fotografije služe isključivo kao ilustracija i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu objekta.

Bazeni
Plaža
Aktivnosti
Posebne ponude