Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Novi datum otvorenja za sezonu 2021.

 


Dragi prijatelji Zaton Holiday Resorta,Sigurni smo da pomno pratite razvoj situacije s pandemijom koronavirusa i poduzimate sve potrebne mjere predostrožnosti kako biste ostali zdravi i spriječili širenje zaraze.


S obzirom na trenutnu situaciju i povećan broj slučajeva na našim najvažnijim emitivnim tržištima, bili smo prisiljeni donijeti odluku o odgodi početka turističke sezone u Zaton Holiday Resortu.

 


Umjesto 24. travnja, kako je ranije najavljeno, prve goste planiramo dočekati u subotu, 15. svibnja 2021.Sve goste s rezervacijama između 24. travnja i 15. svibnja uskoro će kontaktirati naš ured za rezervacije. U slučaju da ste smještaj rezervirali posredstvom turoperatora ili turističke agencije, preporučamo vam da ih direktno kontaktirate kako biste saznali više o njihovim uvjetima otkazivanja odnosno izmjene rezervacije.Za bilo kakva pitanja ostajemo vam dostupni putem naših uobičajenih komunikacijskih kanala. Također, imajte na umu da ćemo vam, ako to bude potrebno, rado pomoći prilikom izmjene rezervacije i prebacivanja iste na neki budući termin.Nadamo se da će trenutna zdravstvena kriza uskoro biti iza nas. Vidimo se od sredine svibnja, a do tada, ostanite zdravi!