Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Dobro došli na F.I.C.C. Svjetski kamping festival u Zaton Holiday Resortu

U 2023. godini sve (kamperske) oči bit će uprte u Zaton Holiday Resort! Domaćini smo Svjetskog kamping festivala i središte kamping svijeta ovoga ljeta.

 

O Svjetskom kamping festivalu

Prijateljstvo, interakcija među kulturama i ljubav prema prirodi ključne su vrijednosti Svjetskog festivala kampiranja, a cilj Festivala promocija je kampiranja kao održivog i odgovornog načina putovanja.

 

 

Ovogodišnji se festival održava u Zaton Holiday Resortu od 23. lipnja do 1. srpnja. Tada će asocijacija F.I.C.C. proslaviti svoju 90. obljetnicu, a 29. lipnja obilježit ćemo i prvi Svjetski dan kampiranja.

 

Istaknute aktivnosti na Festivalu

Uz cjelotjedni zabavni program asocijacija F.I.C.C. održati će svoju glavnu skupštinu, a zajedno ćemo obilježiti prvi Svjetski dan kampiranja. Sudionici festivala imat će priliku upoznati ljepote zadarskoga kraja – bit će organizirani izleti u Zadar, Nacionalni park Krku te izleti brodom u Nacionalni park Kornati te na otok Silbu. Sudionici festivala također će imati priliku posjetiti i obližnji Nin. 

 

 

Zaton Holiday Resort – vaš savršeni domaćin

Jeste li spremni za svoju kamping avanturu u 2023.? Onda su Zaton Holiday Resort i prekrasna zadarska regija izvrstan izbor, što potvrđuju i razne nagrade i priznanja. Naselje smješteno u zaštićenoj uvali prekrasno je mediteransko utočište za sve ljubitelje prirode. Nudi prostrane parcele s priključcima za struju i vodu, najsuvremenije sanitarne blokove, mobilne kuće, glamping šatore i apartmane, kao i brojne sadržaje za bezbrižan i opuštajući boravak u prirodi.

 

Sretno kampiranje u 2023. svim ljubiteljima prirode… na Svjetskom festivalu kampiranja i izvan njega!

 

##CTA-Button##

 

Zadar
Nin
Zaton
Izleti