Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Predstavljamo novitete u 2020. 

Otkrijte uzbudljive novitete koji vas očekuju u Zaton Holiday Resortu u 2020.! Vodeći brigu o potrebama svakog gosta, resort neprestano radi na pružanju vrhunske usluge za nenadmašno iskustvo odmora. Naši novi projekti u 2020. godini uključuju sljedeće:

 

Linearni park i pošumljavanje

Aaaah, dašak svježeg zraka! Upravo je ugodan miris mediteranskog zelenila i drveća zajedno s morskim zrakom jedan od posebnih doživljaja za osjetila u Zaton Holiday Resortu. Nakon oluje u 2019. godini koja je oštetila dio šumskog prostora, resort je započeo projekt pošumljavanja i uređenja linearnog parka. Sadnja autohtonih stabala i biljaka provodi se u skladu s prirodnim procesima i činjenicom da je ‘za rast potrebno vrijeme’.

 

No to ne znači da treba proći vrijeme prije nego će gosti  moći uživati u samom parku! Novi linearni park proteže se od diskoteke Saturnus do parka na ulazu u kamp. Sama šetnica nudi puno više od lijepe staze na kojoj možete malo protegnuti noge - ona predstavlja mjesto za igru, odmor i ugodno provedeno vrijeme u dobrom društvu. Rubove šetnice prati kameni zid izgrađen od tradicionalnih materijala s drvenim klupama i ležaljkama koje pozivaju goste da predahnu, opuste se, otkriju očaravajuću priču o šumi te jednostavno uživaju u ljepoti prirode oko sebe. 

 

Linearni park također nudi cycle centar za najam bicikala, e-bicikala, e-romobila i segway-a. 

 

 * Dostupno od srpnja 2020.

 

Beach Restaurant & Bar Mareta 

Uživajte u ukusnom jelu uz pogled na more! Potpuno renovirani Beach Restaurant & Bar Mareta, koji se nalazi na zapadnoj strani plaže uz kamp, nudi vam idealno mjesto za predah od aktivnosti na plaži i odličan obrok samo par koraka od nje. Kao inspiracija za preuređenje poslužila je rimska Villa Rustica, čiji temelji se nalaze svega nekoliko metara od restorana. Naime, resort se nalazi na mjestu gdje je nekad bila luka Aenone, današnjeg Nina. Uz otvoren prostor koji se savršeno uklapa u okruženje plaže, Mareta vas očekuje s ponudom izvrsne hrane spremljene sa svježim, sezonskim i lokalnim namirnicama spajajući pritom tradicionalnu i modernu gastronomiju. 

 

 * Dostupno od srpnja 2020.

 

Kids Club Zatonino

Dobrodošli u novi Zatoninov svijet! Vrckav morski konjic, maskota Zaton Holiday Resorta, poziva vašu djecu u preuređen Club opremljen uzbudljivim didaktičkim igračkama i novim inventarom. Vašu djecu očekuju aktivnosti u svako doba dana - ujutro će tako vježbati uz ‘mini gym’, biti kreativni, učiti uz zabavu u ‘Zatoninovoj školi’ te igrati igru ‘Vrijeme je za...’; poslijepodne će se baviti sportom, likovnim aktivnostima i uživati u avanturama, dok će navečer moći zaplesati u mini discu. To nije sve - Zatonino će ih povesti u svijet mašte te će tako krenuti  na put oko svijeta, postati gusari, uživati u vodenim uzbuđenjima (Water Wonderland), otkriti Hollywood ili Cirkus, upoznati superheroje Zatona i još mnogo toga!

 

 * Dostupno od lipnja 2020.

 

Novi projekti za nove doživljaje na odmoru

Uz novitete iz 2018. i 2019. godine, Zaton Holiday Resort vas dočekuje s uzbudljivim promjenama u 2020., a sve kako biste doživjeli odmor za pamćenje!

 

Izjava o odricanju odgovornosti: Prikazane fotografije služe isključivo kao ilustracija i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu objekta.