Rezerviraj
Rezerviraj online


 
Loading
 

Predstavljanje novosti za 2021.

Što je novo u Zaton Holiday Resortu u 2021.? Posvećeni smo planiranju trenutaka za odmor koji se pamti, stoga nastavljamo s uvođenjem novosti svake godine. Pogledajte koje vas novosti čekaju u 2021.:

 

Teatar

Nastavljaju se odlične predstave na otvorenom pod zvjezdanim nebom... uz čaroliju 3D efekata! Večernji program na teatru omiljen je kod naših gostiju, a sada će se taj nevjerojatni doživljaj podići na potpuno novu razinu zahvaljujući najnovijoj tehnologiji. U jednom trenutku naći ćete se usred afričke savane kako biste upoznali Simbu, mladoga kralja lavova, u sljedećem ćete se upustiti u Zatoninovu pustolovinu u potrazi za blagom izgubljenoga gusara, a odmah nakon toga teleportirati u čarobnu špilju s Aladinom i duhom.

Pogledajte mjuzikle koji postaju stvarnost u jedinstvenom i realističnom 3D okružju zahvaljujući našim talentiranim animatorima i najnovijoj tehnologiji teatra koja uključuje:

 

  • novu scenografiju 
  • vrhunsku videotehnologiju
  • 3D projekcijsko mapiranje

 

Vježbalište za golf

Usavršite svoje vještine igranja golfa i pritom se zabavite! Zaton Holiday Resort otvara teren za golf kojim se mogu koristiti iskusni igrači za vježbanje, zaljubljenici u golf i početnici (uključujući djecu) koje znatiželja vuče da se okušaju u tom sportu. Na raspolaganju će vam biti asistent za pomoć, smjernice i savjete u vezi s uvježbavanjem, pogotovo za početnike.

Vježbalište za golf uključuje sve elemente profesionalnog terena na kojemu se mogu uvježbavati sve vrste udaraca koje se koriste tijekom igre. Drugim riječima, postoji kratko igralište (putting green) s tri rupe, bunker s pijeskom, polje za vježbanje udarca približavanja (chipping green), mreže za vježbanje i simulator udaljenosti koji izračunava udaljenost udarca. Osim upotrebe terena, na raspolaganju je i oprema za golf (torba s četiri palice za golf (iron 7, driver palica, wedge palica i putter) te košara s lopticama) koja je uključena u cijenu treninga.

 

Samoposlužna praonica rublja

Nema potrebe za pretrpavanjem putne torbe za odmor u Zatonu! Slično prostorijama za pranje rublja u sklopu sanitarnih čvorova za goste kampa, samoposlužna praonica rublja bit će dostupna gostima koji odsjedaju u apartmanima. Nalazi se u apartmanskom dijelu resorta, točno u sredini prve ulice, kraj parkirališta, čime je prigodno smještena u blizini smještajnih jedinica.

 

Novosti za posve nove doživljaje

Nastavljajući s nizom sjajnih novosti koje smo pokrenuli 2018., 2019. i 2020., Zaton Holiday Resort očekuje vas s još više uzbudljivih novosti! Sve je to namijenjeno vama i nevjerojatnim #ZatonMoments koje možete podijeliti sa svojim najdražima.

 

Izjava o odricanju odgovornosti: Prikazane fotografije služe isključivo kao ilustracija i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu objekta.

Posebne ponude
Plaža
Bazeni
Aktivnosti